Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

STOP SIMSONOVCOM... [Mrs_the_Hell]

...alebo prečo by ich mali zakázať.

Niežeby som Simsonovcou nemala rada, o čom svedčí aj môj nick. Ale čo je veľa to je veľa. Simsonovcov u nás kukáva oco a moja 4 ročná sestra. Môžeme ju volať Hellica:P. Ale oveľa horší vplyv ako na Hellicu majú Simsonovci na môjho fotríka. Viď príklad.

Hudba pustená z notebooku skoro na plné pecky. No si predstavte koľko taký notebook vytiahne, no skoro nič... Ale bolo to počuť až do spálne. A tak fotrík pide a hovorí: Ešte raz a vymažem ti hudbu. - A kto ho pozná, tak vie, že to urobí a je mu to úplne jedno. Tak som si zčala dávať pozor, aby nebol doma, keď vypekám:D. No pridem si ja raz, po 2 dňoch k pc, a čo nevidím, celý môj priečinok My music ZMIZOL. Proste ma skoro na mieste vystretlo, a prvé čo som urobila, bolo, že som hľadala čo po ocovi hodím. Jediné po ruke boli papuče. Ale najhoršie bolo, že som ani nevedela rozprávať ako som predýchavala. Nakoniec, vysvitlo, že mi celý priečinok presunul do KOŠA. Pravdepodobne ako výstrahu, alebo len na pobavenie. To je jedno. Ale z kadiaľ mal nápad? Ozrejmil mi, že taký geniálny nápad dostal, keď pozeral Simsonovcov a March čítala knihu 101 najmodernejších trestov, keď chcela vytrestať Barta.

Takže čo z toho vyplýva? Buď by nám mali odpojiť telku, alebo by sa scenáristi mohli uvedomiť.


Mrs_the_Hell's hell | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014